De Baander Smilde

Vragen & antwoorden

Ik wil een feest (o.i.d.) organiseren. Wat nu ?

U kunt even een email sturen, bellen naar De Baander in Smilde of naar Stefan Timmer (Tel.: 0621705414). Wij nemen dan contact met u op en zullen uw wensen noteren en hier een gratis offerte/voorstel van maken. Als het om een groter en/of uitgebreider feest (o.i.d.) gaat komen wij graag even langs om de situatie te bekijken en u te helpen bij uw keuze. Wij hebben veel ervaring met feesten verzorgen. Wij hebben ook erg veel feesten en opstellingen enz. op de foto die we u graag even laten zien. Als er serieuze belangstelling is maken wij vrijblijvend en gratis een voorstel.

Wat voor verhuurmateriaal heeft De Baander allemaal ?

Wij hebben verhuur materiaal van klein tot groot, van gewoon tot luxe en van simpel tot uitgebreid. U kunt het beste eens op debaandersmilde.nl kijken. Hier staat (bijna) alles op met een beschrijving. Op deze site staat in grote lijnen wat wij kunnen bieden. Bijvoorbeeld: tenten, barren, koelingen, meubilair, tapwagens, koelwagens, verwarming, verlichting, stroomvoorzieningen, aankleding tent, opblaasverhuur, complete bestek/glaswerklijn en alles op het gebied van catering/warmhoud materiaal.

Hoeveel mensen gaan er in een tent ?

Wij gaan altijd uit van ongeveer 1 vierkante meter per persoon. Dit natuurlijk in overleg met de klant. Wij kunnen tenten van 5 tot 1500 personen. Wij hebben verschillende soorten tenten.

Kan ik de tent laten opzetten ?

Ja , al onze tenten worden door ons opgezet. Om de kosten voor het opbouwen en afbreken laag te houden kunt u ons met een aantal vrijwilligers assisteren.

Hoe kan ik het beste de tent inrichten en wat ben ik nodig ?

Wij hebben al zeer veel soorten feesten mogen verzorgen met verschillende thema’s enz. Wij hebben zelf mooi materiaal, meubilair en apparatuur om een tent in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld alles van normaal tot super de luxe inrichten. Ook hebben wij al onze materialen in verschillende uitstralingen.

Hoe werkt een mobiele bar eigenlijk ?

Wij zorgen dat de bar op plek komt te staan en maken de bar helemaal gebruiksklaar voor u. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact (220V) en een standaard wateraansluiting. Het stopcontact is nodig voor de bierkoeler, en de wateraansluiting voor het aanvoeren van water naar de spoelbak waar u de glazen in kunt spoelen. Er zit ook een lange afvoerslang aan de bar. Deze kunt u bijvoorbeeld in een putje, sloot of verderop in het gras o.i.d. leggen. Ook verzorgen wij gratis een fles koolzuur, glazenspoelzeep en een bierspatel bij de bar.

Hoeveel glazen bier gaan er uit een fust van 50 liter?

Wij hebben standaard (stapel) glazen voor bier. Met deze glazen kunt u ongeveer 225 tot 250 glazen bier uit een 50 liter fust tappen. (dit bij goed tapgedrag). Bij de kleinere feesten kunnen we ook 30 of 10 liter fusten leveren.

Verhuurd De Baander de biertaps en koelbuffetten/koelkasten ook zonder dranken?

Ja deze verhuren wij ook zonder dranken. U kunt er voor kiezen dat wij dit verzorgen, maar u mag dit natuurlijk zelf ook verzorgen.

Welke merken bier kan ik bij de biertap krijgen?

Wij leveren Heineken, Hertog-Jan en JWG bier. (andere merken in overleg).

Wat als ik bier en/of frisdranken enz. over heb?

Als de fustverzegeling/dop er nog op zit nemen wij deze kosteloos weer retour.

Verzorgd de Baander ook catering ?

Ja, wij hebben ook een caterings afdeling. Wij verzorgen allerlei soorten warme, koude, stamppot, pannenkoek, BBQ, luxe, dessert en hapjesbuffetten en gewone hapjes (gewoon tot luxe). Alles naar wens van de klant.

Moet alles schoon retour ?

Nee, alles hoeft niet schoon retour. Het schoonmaken zit bij de huurkosten in.

Regelt De Baander ook het vervoer van de verhuurmaterialen ?

Ja, wij brengen alles op locatie. Binnen een bepaalde straal van Smilde/Appelscha bezorgen we gratis aan huis en halen alles ook weer op. Buiten deze straal tegen een kleine vergoeding in overleg met u.

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Wij maken naderhand een rekening. Wij verrekenen dan alle verhuurmaterialen en de afgenomen catering. U kunt dit via de bank of contant betalen.

Contactinfo

Stefan Timmer

Telnr : 0621705414
Email: info@debaandersmilde.nl

WhatsApp Neem contact op